Жульєн з куркою і грибами

Жульєн з куркою і грибами

Нам знадобиться:

  • куряче філе – 200 г
  • печериці – 100 г
  • молоко – 250 мл
  • цибуля – 1 шт.
  • твердий сир – 50-100 г
  • вершкове масло – невеличкий шматок
  • олія – для обсмажування
  • спеції для курки та грибів – за смаком

Спосіб приготування:

Нарізати гриби невеличкими шматочками, а цибулю тоненькими півкільцями.

Куряче філе нарізати невеликими кубиками і обсмажити на вершковому маслі. Також обсмажити печериці. На окремій сковорідці обсмажити на олії цибулю.

Спеції для курки та грибів всипати в миску і розвести молоком.

Вилити суміш в сковорідку з куркою і грибами. Постійно помішуючи, тушити пару хвилин. Додати обсмажену цибулю, перемішати і зняти з вогню.

Розкласти по порційним формочкам для випічки (ідеально підійдуть керамічні), посипати тертим сиром і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин. При подачі жульєн можна прикрасити свіжою зеленню.

Смачного 😉

0 коментарів “Жульєн з куркою і грибамиНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *