Тепла закуска з цукіні

Тепла закуска з цукіні, песто і фета

Нам знадобиться:

  • 1 середній цукіні
  • олія
  • 50 г. сиру фета

Для песто:

  • базилік (листя без стебел) – 100 г
  • сир пармезан – 100 г
  • кедрові горішки – 30 г
  • часник – 3 зубці
  • оливкова олія – 150 г
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

Цукіні нарізаємо на кружечки шириною 0,5-1 см. Розігріваємо сковорідку з олією.

нарізане цукіні

Обсмажуємо цукіні на олії на середньому вогні з кожного боку (приблизно 3-5 хв.) до м’якості і легкої золотистої скоринки.

обсмажене цукіні

На даному етапі нам знадобиться соус песто, як його приготувати читайте тут.

Додаємо песто в сковорідку і прогріваємо ще кілька хвилин. Знімаємо з вогню.

песто

Готову страву посипаємо розкришеним сиром фета, прикрашаємо листочками базиліку. Закуску подаємо теплою.

Тепла закуска готова

Смачного 😉

0 коментарів “Тепла закуска з цукіні, песто і фетаНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *