Шоколадне печиво з фундуком

Шоколадне печиво з фундуком

 Нам знадобиться:

  • борошно – 90 г
  • цукор – 150 г
  • вершкове масло – 50 г
  • молочний шоколад – 200 г
  • гіркий шоколад – 100 г
  • білий шоколад – 100 г
  • яйця – 2 шт.
  • сода – 1/2 ч.л.
  • фундук – 70 г

Спосіб приготування:

У глибоку миску розбити яйця. Збити, додати цукор, ще раз збити до отримання пишної маси.

З’єднати 50 г гіркого шоколаду і молочний шоколад. Додати розм’якшене вершкове масло. Розтопити на водяній бані.

Шоколадну пасту остудити. Влити в збиті яйця. Перемішати до отримання однорідної маси.

Борошно просіяти з содою. Висипати в шоколадну масу. Ретельно перемішати, щоб не було грудочок.

Фундук і залишки шоколаду подрібнити.

У тісто додати горіхи, перемішати.

На деко вистелити пергамент. Ложкою викласти тісто (приблизно 1,5 ст.л. тіста на 1 печиво).

Поверх тіста викласти шматочки шоколаду.

Духовку нагріти до 180 градусів. Поставити деко в духовку, випікати 12 хвилин. Готовому печиву дати охолонути на формі. Коли воно охолоне, то стане твердим і хрустким.

Шоколадне печиво з фундуком

Смачного 😉

0 коментарів “Шоколадне печиво з фундукомНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *