Пончики з творогом

Пончики з творогом

Нам знадобиться:

  • домашній сир (творог) – 250 г
  • яйце – 1 шт.
  • цукор – 4 ст. л.
  • ванільний цукор – 1 ч. л.
  • розпушувач – 1/2 ч. л.
  • борошно – 100 г
  • олія – для смаження
  • сіль – дрібка
  • цукрова пудра

Спосіб приготування:

Творог розтерти з цукром і яйцем. Додати ванільний цукор і сіль. Перемішати.

Борошно змішати з розпушувачем і невеликими частинами додати в сирне тісто.

Замісити здобне тісто. За консистенцією воно вийде м’яким, трішки може прилипати до рук.

Посипати стіл борошном. Розділити тісто на чотири рівні частини.

З кожної частини розкатати ковбаску, діаметром від 3 до 4 см. І розрізати на невеликі шматки.

Зробити маленькі кульки.

Налити в каструлю олію, вона має покривати наші пончики. Розігріти олію і викласти пончики для обсмажування. Якщо олія досить нагрілась, навколо тіста утворюються бульбашки. Обсмажувати пончики з творогом слід маленькими порціями на невеликому вогні до золотистого кольору.

Готові пончики викласти на паперовий рушник, щоб видалити залишки жиру. Перед подачею до столу – пончики посипати цукровою пудрою.

Смачного 😉

0 коментарів “Пончики з творогомНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *