Піца Пепероні

Нам знадобиться:

Для тіста:

  • борошно – 230 г
  • вода – 100 мл
  • дріжджі свіжі – 10 г
  • оливкова олія – 2 ст. л.
  • сіль

Для начинки:

  • ковбаса “Пепероні” – 100 г
  • томати у власному соку – 100 г
  • часник – 1 зуб.
  • базилік свіжий – 1 шт.
  • чебрець свіжий – 1 шт.
  • сир моцарела – 200 г
  • паприка – щіпка
  • сіль

Спосіб приготування:

Підготуємо необхідні для піци інгредієнти. Дріжджі розчиняємо в теплій воді і залишаємо на 20 хвилин. Потім додаємо борошно, сіль і оливкову олію. Замішуємо тісто, скачуємо його в кулю і залишаємо на 40-45 хвилин.

Готуємо начинку. Помідори подрібнюємо за допомогою блендера або протираємо через сито. Додаємо подрібнений часник, чебрець, базилік, паприку, оливкову олію і сіль за смаком. Ще раз все збиваємо до однорідної консистенції.

Сир натираємо на малій тертці.

Пепероні нарізаємо тонкими кружечками.

Тісто розкачуємо в круг.

Тісто змащуємо томатним соусом, викладаємо ковбасу і сир. Відправляємо в духовку розігріту до 220 °C на 15 хвилин.

Піца Пепероні готова!

піца пепероні

Смачного 😉

0 коментарів “Піца ПепероніНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *