рецепт малинового печива

Малинове печиво

Нам знадобиться:

  • вершкове масло – 250 г
  • яйця курячі – 1 шт.
  • цукор – 120 г
  • ванільний цукор – 10 г
  • розпушувач – 5 г
  • вода – 4 ст.л.
  • малина – 300 г
  • цукрова пудра – 100 г
  • крохмаль – 2 ч.л.
  • мука – 400 г

Спосіб приготування:

Масло змішати з цукром і ванільним цукром.

Додати яйце і 2 ст.л. води.

Всипати просіяне борошно з розпушувачем.

Замісити м’яке тісто.

На пергаментному папері розкачати тісто в пласт. На половину викласти свіжу малину.

Посипати крохмалем і трохи цукровою пудрою.

Накрити малину другою половиною тіста. Защипнути краї. Верх наколоти виделкою. Випікати в гарячій духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Після готовності змастити помадкою. Для помадки цукрову пудру змішати з водою.

Малинове печиво

Смачного 😉

0 коментарів “Малинове печивоНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *