Маффіни на кефірі з родзинками

Нам знадобиться:

  • кефір – 2/3 ст.
  • цукор – 2/3 ст.
  • яйця – 2 шт.
  • ізюм – 80 г
  • сік лимонний – 1,5 ст. л.
  • борошно – 1,5 ст.
  • крохмаль картопляний – 1/2 ст.
  • олія – 1/3 ст.
  • сода – 1 ч. л.
  • цукати – за смаком
  • глазур – за смаком

Спосіб приготування:

Готуємо тісто. Цукор розтираємо з яйцями і збиваємо. Додаємо кефір і лимонний сік. Перемішуємо, поступово додаємо соду і муку з крохмалем. Кількість борошна регулюємо за густотою, тісто повинно вийти консистенції сметани. В кінці додаємо олію і знову все розмішуємо.

Тісто розливаємо по формах для кексів, змащених маслом, і відправляємо в духовку на 20 хвилин, попередньо розігріту до 180 градусів.

Маффіни на кефірі готові. За бажанням прикрашаємо глазур’ю з цукатами і подаємо до столу.

маффіни на кефірі

Смачного 😉

0 коментарів “Маффіни на кефірі з родзинкамиНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *