Булочки Синнабон

Булочки Синнабон

Нам знадобиться:

  • сухі дріжджі – 12 г
  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 600 г
  • цукор – 400 г
  • вершковий сир – 300 г
  • молоко – 200 мл
  • вершкове масло – 200 г
  • кориця – 2 ч. л.
  • цукор ванільний – 1 п.

Спосіб приготування:

Тепле молоко з’єднуємо з дріжджами, додаємо ванільний цукор і 100 г цукру, добре розмішуємо і даємо трохи постояти.

Яйця збиваємо на максимальній швидкості міксера 3-4 хвилини.

В дріжджі з молоком додаємо збиті яйця і 100 г розтопленого вершкового масла. Розмішуємо.

Замішуємо тісто: додаємо борошно невеликими порціями, маємо отримати щільне, але не туге тісто. Після чого залишаємо тісто в теплому місці на 30 хвилин.

200 г цукру з’єднуємо з 2 чайними ложками кориці і розмішуємо.

Коли тісто добре підійшло, тонко його розкачуємо (близько 0,5 см).

Змащуємо весь периметр тіста м’яким вершковим маслом.

Зверху посипаємо цукром з корицею, рівномірно розподіляючи його по тісту.

Скручуємо в щільний рулет.

Нарізаємо рулет порціями товщиною 3-4 см. Потім перекладаємо булочки на форму, застелену пергаментом, залишаючи між ними невелику відстань. Випікаємо 30 хвилин в духовці розігрітій до 180 градусів.

За той час готуємо крем: в чаші міксера з’єднуємо сир зі 100 г цукру і збиваємо поки не розчиняться кристалики цукру.

Гарячі булочки дістаємо з духовки і одразу щедро поливаємо сирним кремом.

Булочки Синнабон з сирним кремом готові!

Булочки Синнабон

Смачного 😉

0 коментарів “Булочки СиннабонНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *