рецепт вершково-часникового соусу

Вершково-часниковий соус

Нам знадобиться:

  • часник – 6 зуб.
  • вершки – 200 мл.
  • вершкове масло – 50 г
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Очищуємо часник.

Часник подрібнюємо ножем, або пропускаємо через часникодавку.

На сковорідці розтоплюємо вершкове масло.

Часник викладаємо на сковорідку і обсмажуємо близько хвилини, щоб він не встиг пригоріти.

Вливаємо вершки, перемішуємо і доводимо суміш до кипіння, постійно помішуючи.

Солимо та перчимо.

Готуємо соус на повільному вогні близько 10 хвилин, щоб він загустів.

Вершково-часниковий соус готовий!

вершково-часниковий соус

Смачного 😉

0 коментарів “Вершково-часниковий соусНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *