соус "Сальса"

Соус “Сальса”

Нам знадобиться:

  • помідори консервовані із соком – 800 г
  • чилі зелений – 150 г
  • помідори Черрі – 150 г
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 1 зуб.
  • перець халапеньо – 1 шт.
  • цукор – 1/4 ч. л.
  • сіль – 1/4 ч. л.
  • кмин – 1/4 ч. л.
  • лайм – 1/2 шт.
  • петрушка – пучок

Спосіб приготування:

Цибулю дрібно нарізати.

У блендер викласти консервовані (або свіжі, але попередньо очищені від шкірки) помідори, нарізані черрі і цибулю. Додати трохи соку від помідор.

Часник також дрібно нарізати і вкинути у блендер.

Перець нарізати на невеликі частинки. Насіння не виймати. Викласти в блендер.

Додати цукор, сіль, кмин. Вичавити лайм.

Петрушку також кидаємо у блендер.

Збиваємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси.

Готовий соус викласти в скляну банку і поставити в прохолодне місце (приблизно на 2-3 години, а краще на ніч). Охолоджений соус можна подавати.

рецепт соусу сальса

Смачного 😉

0 коментарів “Соус “Сальса”Написати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *