Полуничний соус до курки

Нам знадобиться:

  • полуниця – 200 г
  • джем полуничний – 3 ст. л.
  • часник – 2 зуб.
  • імбир тертий – 1 ст. л.
  • соєвий соус – 1 ст. л.
  • оливкова олія – 1 ст. л.
  • зелень сушена – щіпка
  • перець гострий – за смаком

Спосіб приготування:

Полуницю помити, посушити і порізати на дольки. Імбир з гострим перцем нарізати дрібненькими кубиками.

В каструльку налити олію, розігріти і викласти полуницю, перець та імбир. Періодично помішуючи, смажити протягом декількох хвилин.

Коли полуниця виділить сік – додати джем. Якщо джему немає, можна додати цукор.

Додати соєвий соус та зелень. Перемішуємо і доводимо суміш до загустіння на малому вогні.

Збити отриману суміш в блендері. Полуничний соус до курки готовий!

Полуничний соус до курки

Смачного 😉

0 коментарів “Полуничний соус до куркиНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *