салат з манго і курячою печінкою

Салат з манго і курячою печінкою

Нам знадобиться:

  • куряча печінка – 100 г
  • манго – 100 г
  • мікс салату – 50 г
  • оливкова олія – 2,5 ст. л.
  • діжонська гірчиця – 2 ч. л.
  • мед – 1 ч. л.
  • гірчиця – за смаком
  • сіль та перець – за смаком

Спосіб приготування:

Свіже манго очистити від шкірки, вирізати кісточку, а м’якоть нарізати невеликими кубиками. На тарілку викласти дві-три жмені свіжого листя салату, а зверху на них – кубики манго.

Приготувати заправку. Для цього збити в невеликій мисці виделкою діжонську гірчицю, потихеньку вливаючи оливкову олію.

Додати до цієї суміші мед і звичайну гостру гірчицю. Добре розмішати.

На невеликій сковорідці розігріти олію і швидко обсмажити шматочки курячої печінки з усіх боків до появи яскравої рум’яної скоринки. Посолити і поперчити за смаком.

Готові шматочки печінки акуратно розкласти на тарілку і щедро полити салат зверху гірчично-медовою заправкою (7-8 столових ложок).

Подавати салат одразу, поки куряча печінка не охолола. При бажанні салат можна додатково посипати свіжомеленим чорним перцем.

салат з манго і курячою печінкою

Смачного 😉

0 коментарів “Салат з манго і курячою печінкоюНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *