рецепт салату з квасолею і свинячим серцем

Салат з квасолею і свинячим серцем

Нам знадобиться:

  • квасоля – 100 г
  • серце свиняче – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • огірки свіжі – 2 шт.
  • цибуля зелена – 30-40 г
  • майонез – за смаком
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

Квасолю замочити на кілька годин, потім залити водою у пропорції 1 до 5 і варити до готовності, в кінці варіння посолити. Відкинути на друшляк, щоб стекла зайва вода.

Серце розрізати навпіл і так само замочити в холодній воді, щоб видалити кров з судин. Далі серце залити водою і поставити варитися, як закипить зняти піну і підсолити, накрити кришкою. Приблизно за 30 хвилин до готовності серця, додати в каструлю очищену моркву.

Огірки, цибулю вимити й обсушити. Далі порізати дрібними квадратиками приблизно за розміром квасолі, серце, огірки, моркву і цибулю.

Посолити, заправити майонезом, розмішати і подавати.

Салат з квасолею і свинячим серцем

Смачного 😉

0 коментарів “Салат з квасолею і свинячим серцемНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *