Салат з капустою та селерою

Салат з капустою та селерою

Нам знадобиться:

  • капуста – 250 г
  • селера – 100 г
  • яблучний оцет – 45 мл
  • морська сіль – 1/4 ч. л.
  • морква – 150 г
  • яблуко – 1 шт.
  • кунжутна олія – 45 мл
  • цукор – 5 г
  • кунжут – 20 г
  • чорний перець за смаком

Спосіб приготування:

Нашаткувати капусту.

Моркву очистити і натерти на крупній тертці.

Кілька стебел селери нарізати тонкими скибочками.

Яблуко очистити від шкірки і серцевини та нарізати невеликими шматочками. Всі овочі покласти в миску.

Приготувати заправку, для цього: яблучний оцет, сіль, кунжутну олію, цукор і чорний перець з’єднати і інтенсивно перемішати до однорідної консистенції.

Додати в салат заправку і перемішати. При подачі посипати насінням кунжуту.

Смачного 😉

0 коментарів “Салат з капустою та селероюНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *