рецепт салату з черешнею і курячим філе

Салат з черешнею і курячим філе

Нам знадобиться:

  • куряче філе – 200 г
  • черешня – 150 г
  • помідори “Чері” – 150 г
  • волоські горіхи – 100 г
  • рукола – 1 пучок
  • оливкова олія – 1-2 ст.л.
  • бальзамічний оцет – за смаком
  • спеції для курки – за смаком
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Куряче філе відбити до товщини 1,5-2 см, додати спеції. Обсмажити куряче філе до холотистої скоринки з обох боків (5-7 хв. на кожну сторону).

Готовому філе дати вистигнути і нарізати кубиками.

Горіхи нарізати ножем.

З черешень витягнути кісточки і порозрізати на половинки.

Помідори “Чері” розрізати на 2 або 4 частинки.

Руколу помити, посушити і викласти на тарілки. Поруч покласти чері.

Розкласти куряче філе і черешню.

Посипати горіхами. Перемішувати не потрібно. Посолити і поперчити.

Зверху полити оливковою олією і бальзамічним оцтом.

Салат з черешнею і курячим філе

Смачного 😉

0 коментарів “Салат з черешнею і курячим філеНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *