Салат "Капрезе"

Салат “Капрезе”

Нам знадобиться:

  • помідори – 130 г
  • базилік – 2 г
  • готовий соус песто – 20 г
  • оливкова олія – 10 г
  • моцарела – 150 г
  • бальзамічний оцет – 5 г
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

Нарізати пластинками моцарелу.

Нарізати кружечками помідор.

Викласти кружечок помідора на тарілку, змастити його соусом песто.

Зверху викласти пластинку сиру.

На моцарелу – кружечок помідора, змастити соусом песто і прикрасити листочком базиліка.

Знову викласти моцарелу і помідор, змастити соусом песто.

Повторити викладку ще раз. Завершувати «пірамідку» повинна моцарелла. Капнути на неї соус песто, прикрасити базиліком. При подачі збризнути салат оливковою олією.

Салат "Капрезе"

Смачного 😉

0 коментарів “Салат “Капрезе”Написати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *