Уха з коропа

Нам знадобиться:

  • короп – 1,5 кг
  • картопля – 3 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • помідори – 200 г
  • часник – 2 зуб.
  • вода – 2,5 л.
  • петрушка – 1 пуч.
  • лимонний сік – 1 ст. л.
  • лавровий лист – 3 шт.
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Рибу ретельно промиваємо, видаляємо нутрощі і луску. Нарізаємо великими шматками.

Картоплю нарізаємо невеликими кубиками.

Чистимо цибулю.

У каструлю викладаємо рибу, цибулю і картоплю. Заливаємо водою і доводимо до кипіння. Варимо близько 20 хвилин.

Додаємо порізані крупно помідори, зелень, лавровий лист і пропущений через прес часник. Солимо, перчимо за смаком і продовжуємо варити.

Цибулину викидаємо, а шматки коропа викладаємо в тарілку і скроплюємо лимонним соком.

Розливаємо по тарілках. Уха з коропа готова!

Смачного 😉

0 коментарів “Уха з коропаНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *