Суп з тріски з овочами

Нам знадобиться:

  • обрізки риби, хвости, хребти, голови – скільки є
  • тріска – 800 г
  • картопля – 6 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • помідори свіжі – 5 шт.
  • горілка – 100 г
  • перець чорний горошком – 6 шт.
  • перець духмяний – 2 шт.
  • перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • лавровий лист – 3 шт.
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

Зварити бульйон. Для цього рибні обрізки, хвости, хребти, голови залити холодною водою, дати закипіти, зняти піну і варити на середньому вогні хвилин 20. Потім бульйон процідити. Картоплю порізати крупно. Цибулю порізати кубиками. Помідори порізати довільно.

Бульйон довести до кипіння, додати в нього картоплю, цибулю, перець.

Зменшити вогонь до середнього і варити 15 хвилин.

Тріску порізати великими шматками – так, щоб одного-двох вистачило на порцію.

Додати вогню, додати в суп рибу, після цього додати помідори, знову зменшити вогонь до середнього.Через 5 хвилин влити горілку, варити ще 5 хвилин, покласти лавровий лист, зняти суп з вогню, накрити кришкою і дати настоятися.

Суп з тріски з овочами

Смачного 😉

0 коментарів “Суп з тріски з овочамиНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *