рецепт супу з квасолею на копчених ребрах

Суп з квасолею на копчених ребрах

Нам знадобиться:

  • квасоля – 500 г
  • ребра свинячі копчені – 500 г
  • сметана – 250 г
  • борошно – 2 ст. л.
  • часник – 2 зуб.
  • паста томатна – 1 ст. л.
  • олія – для смаження
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Готуємо необхідні інгредієнти для супу. Суху квасоля на ніч попередньо замочуємо. Ребра розрізаємо на шматочки. Замочену квасолю заливаємо холодною водою і додаємо промиті копчені ребра. Варимо на середньому вогні.

Тим часом готуємо зажарку. Обсмажуємо 1 ст. л. борошна протягом хвилини, а потім додаємо подрібнений часник і томатну пасту. Ретельно все перемішуємо і заливаємо окропом. Повинна вийде консистенція каші.

Дістаємо ребра з бульйону і відокремлюємо м’ясо. Нарізаємо шматочками і кидаємо назад до квасолі. Додаємо до супу заправку з сметани і 1 ст. л. борошна.

Коли квасоля буде готова, додаємо томатну зажарку. Солимо, перчимо і варимо 5-7 хвилин.

Смачного 😉

0 коментарів “Суп з квасолею на копчених ребрахНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *