суп з кальмарами

Суп з кальмарами

 Нам знадобиться:

  • 500 г кальмарів
  • 2 моркви
  • 1 цибулина
  • 1/2 болгарського перцю
  • 1 помідор
  • 1/2 ч. л. цукру
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • олія
  • соєвий соус
  • сіль, зелень за смаком

Спосіб приготування:

Кальмари очистити, відварити протягом 3 хв. і промити. Після цього тонко їх нарізати.

Моркву натерти на крупній тертці і смажити на олії з додаванням лимонного соку і цукру. Коли морква стане м’якою і набуде жовтого відтінку, перекласти її в каструлю.

Обсмажити дрібно порізану цибулю. Коли вона стане м’якою, додати до неї порізаний болгарський перець. Готові овочі перекласти в каструлю до моркви.

До овочів додати кальмарів і помідори (нарізані дрібними кубиками) без шкірки. Залити все підсолеим окропом, додати зелень, влити трохи соєвого соусу, довести до кипіння і вимкнути. Дати настоятися протягом 15-20 хв.

Подавати зі сметаною.

Смачного 😉

0 коментарів “Суп з кальмарамиНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *