суп вішисуаз

Суп Вішисуаз

Print

Нам знадобиться:

  • цибуля-порей – 500 г
  • картопля – 500 г
  • цибуля – 1 шт.
  • курячий бульйон – 1 л
  • вершкове масло – 100 г
  • вершки – 200 мл
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Нарізати цибулю-порей півкільцями.

Цибулю – кубиками.

Картоплю також нарізати на невеликі кубики.

Розтопити вершкове масло в глибокій каструлі, додати дрібно нарізану цибулю і обсмажити до м’якості.

Додати дрібно нарізану цибулю-порей і також обсмажити до м’якості.

Після цього, додати картоплю, посолити і поперчити по смаку.

Залити бульйоном і варити на малому вогні протягом 30 хв.

Охолодити готовий суп і додати вершки.

Збити блендером до ніжної пюреподібної маси.

Можна прикрасити дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Суп Вішисуаз

Смачного 😉

0 коментарів “Суп ВішисуазНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *