Суп-пюре з цвітної капусти і рису

Нам знадобиться:

  • бульйон курячий – 1 л
  • цвітна капуста – 10 суцвіть
  • рис – 1/2 склянки
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • вершки – 100 мл
  • сіль – за смаком

Для подачі на одну порцію:

  • шматки відвареної курятини
  • рис варений – 2 ст. л.
  • оливкова олія – 1 ч. л.
  • зелена цибуля

Спосіб приготування:

Готуємо все для супу. Курячий бульйон доводимо до кипіння і кладемо в нього рис.

Ріжемо овочі на довільні шматки.

Відправляємо їх в каструлю до рису. Солимо. Варимо все до готовності. Кілька ложок рису викладаємо в чашку для подачі.

В каструлі збиваємо суп блендером в пюре.

Наливаємо вершки. Вони відмінно вписуються в цей супчик.

Все перемішуємо, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.

Розливаємо по тарілках. У центр викладаємо рис, який ми відклали. Куряче філе розбираємо на волокна і теж кладемо в тарілку. Прикрашаємо зеленою цибулею і скроплюємо трохи оливковою олією.

суп-пюре з цвітної капусти і рису

Смачного 😉

0 коментарів “Суп-пюре з цвітної капусти і рисуНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *