куліш

Куліш

Нам знадобиться:

  • вода – 2 л
  • копчений бочок – 150 г
  • пшоно – 1 скл
  • картопля – 3 шт
  • морква – 1 шт
  • цибуля – 1 шт
  • олія
  • спеції за смаком

Спосіб приготування:

Картоплю нарізати кубиками і додати в киплячу воду, довести до кипіння і варити 5 хв.

Додати в каструлю добре промите пшоно. Варити на малому вогні під кришкою ще 5-7 хв.

Моркву натерти на терці, цибулю нарізати кубиками, бочок – невеликими шматочками. В сковорідку налити трішки олії і обсмажити.

Добавити зажарку в  каструлю.

Додати спеції за смаком, варити до повної готовності крупи і картоплі.

Куліш готовий!

куліш

Смачного 😉

0 коментарів “КулішНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *