Гречаний суп з білими грибами

Нам знадобиться:

  • бульйон з м’яса або птиці – 2,5 л
  • гречана крупа – 2 жмені
  • картопля – 4 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • білі сушені гриби – 1 жменя
  • олія або вершкове масло
  • сіль – за смаком
  • перець чорний мелений  – за смаком
  • лавровий лист – за смаком
  • зелень  – за смаком

Спосіб приготування:

Білі сушені гриби замочити на ніч.

Гречану крупу злегка обсмажити на сухій сковороді, до приємного характерного аромату.

Додати гриби в в киплячий бульйон. Через пів години додати гречану крупу, варити 10 хвилин.

Додати порізану картоплю.

Цибулю і моркву спасерувати на маслі.

Додати зажарку в суп.

Поперчити, покласти лавровий лист. Через 5 хвилин зняти з вогню.

У тарілки з супом додати зелень.

гречаний суп з білими грибами

Смачного 😉

0 коментарів “Гречаний суп з білими грибамиНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *