Гаспачо

Нам знадобиться:

  • червоний болгарський перець – 2 шт.
  • червоний винний оцет – 1/4 склянки
  • огірок (великий, без насіння) – 1 шт.
  • оливкова олія – 1/4 склянки
  • помідори (великі, стиглі) – 4 шт.
  • сіль, перець – за смаком
  • табаско (за бажанням) – 1/2 ч. Л.
  • томатний сік – 5 склянок
  • часник – 8 зубчиків

Спосіб приготування:

Часник, не очищаючи від лушпиння, обсмажте на сковороді без масла, на середньому вогні. Обсмажуйте зубчики приблизно хвилин 10-15, поки вони не стануть м’якими і не почорніють в декількох місцях. Пересмажувати теж не треба! Після цього зніміть з вогню і дайте часнику охолонути.

часник
Всі овочі порізати на невеликі шматки.

овочі
Коли часник охолоне, очистіть його від лушпиння.

чистимо шашлик
Починайте викладати всі інгредієнти в комбайн: спочатку часник, потім помідори. Пасту перекладіть в миску, звільняючи комбайн для наступних продуктів.

взбиваємо овочі блендером
Викладіть в комбайн огірки і перець. Подрібніть, але не до стану пюре.

кладемо в блендер

Змішайте всі мелені овочі в одній мисці, залийте томатним соком. Додайте спеції, оливкову олію і оцет, а також табаско (за бажанням). У чому ще принадність цього супу – чим довше він стоїть в холодильнику, тим він кращий. А подавати дуже смачно з грінками і сухариками, шматочками авокадо і рубаними яйцями.

змішуємо овочі

Смачного 😉

0 коментарів “ГаспачоНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *