Квасолевий суп

Нам знадобиться:

  • 800 г квасолі
  • 2 середні цибулини
  • 1 зубчик часнику
  • 2 великі моркви
  • 2 стебла селери
  • 1 кг помідорів
  • 2 кубика овочевого бульйону
  • 80 мл томатної пасти
  • 2 л гарячої води
  • 1 пучок петрушки
  • сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

Викласти квасолю в каструлю і залити холодною водою. Накрити і залишити замочуватись на ніч. На наступний день – промити.

замочуємо квасолю

Очистити та подрібнити часник, порізати цибулю. Моркву слід нарізати кубиками.

часник + цибуля

Вимити і мілко нарізати петрушку та селеру.

петрушка і селера

Обдати окропом і очистити помідори. Їх потрібно нарізати кубиками.

помідори

Налити оливкову олію в каструлю і нагріти.

оливкова олія

Викласти в каструлю нарізану цибулю і часник. Обсмажувати цибулю до м’якості, помішуючи.

цибуля

Додати помідори. Обсмажувати на слабкому вогні 10 хв, періодично помішуючи.

додаємо помідори

Додати нарізану моркву та селеру. Перемішати.

додаємо моркву і селеру

Залити томатною пастою, додаючи подрібнені кубики овочевого бульйону.

томатна паста + кубики бульйону

Залити гарячою водою.

гаряча вода

Викласти квасолю (попередньо замочену) і варити(прикривши кришкою) 1,5 год, доки квасоля не стане м’якою.

додаємо квасолю

Додати нарізану петрушку, приправити сіллю та перцем за смаком.

петрушка, спеції

Квасолевий суп готовий!

Квасолевий суп

Смачного 😉

0 коментарів “Квасолевий супНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *