запечена рулька

Запечена рулька

Нам знадобиться:

  • свиняча рулька – 1 шт.
  • гірчиця – 2 ст. л.
  • чорний перець – 1 ст. л.
  • суміш приправ для м’яса – 2 ст. л.
  • часник – 4 зуб.
  • мед – 2 ч. л.
  • олія – 1 ст. л.
  • соєвий соус – 2 ст. л.

Для маринаду:

  • вода – 1 л.
  • сіль – 2 ст. л.
  • цукор – 2 ст. л.
  • перець духмяний – 6 шт.
  • перець горошком – 4 шт.
  • гвоздика – 4 шт.
  • лавровий лист – 2 шт.
  • сухий часник – 1 ст. л.

Для глазурі:

  • мед рідкий – 2 ст. л.
  • оливкова олія – 2 ст. л.
  • соєвий соус – 1 ст. л.
  • паприка солодка – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

Приготувати маринад. У воду насипати сіль, цукор, додати перець горошком, духмяний перець, гвоздику, лавровий лист, сухий часник і закип’ятити. Зняти з вогню, остудити.
Рульку вимити, укласти в каструлю з маринадом. Відправити в холодильник на добу.

На наступний день дістаємо рульку з маринаду, добре просушуємо, потім обережно видаляємо кісточку, виходить пласт м’яса.
У мисці змішати спеції (гірчиця, перець, і т.д.). Перемішати.

Натерти м’ясо, скрутити в рулет, обмотати ниткою, і знову в холодильник на ніч.

Викладаємо рулет на решітку, вниз в деко налити трохи води, затягнути повністю все фольгою, і запікати 1 годину при температурі 180 градусів.

Потім забрати фольгу, обмастити рульку глазур’ю і знову в духовку на 10 хвилин. Потім знову загорнути у фольгу.

Запечена рулька

Смачного 😉

0 коментарів “Запечена рулькаНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *