рецепт пасти в кальмарах

Паста в кальмарах

Нам знадобиться:

  • кальмари – 2 тушки
  • спагеті – 100 г
  • креветки королівські очищені – 7 шт.
  • вершки – 100 мл
  • базилік – 5 листочків
  • часник – 1 великий зубчик
  • олія
  • сіль
  • оливки, червона ікра – для презентації

Спосіб приготування:

Очистіть кальмари від нутрощів і плівок, добре промийте. Зробіть НЕПОВНІ надрізи поперек тушки в формі «кілець».

На сковороді нагрійте олію разом з дрібно подрібненим часником, додайте тушки кальмарів і обсмажте з двох сторін під кришкою протягом 5 хвилин. Очистіть креветки.

Відваріть спагетті до готовності. Приготуйте соус: в сотейнику розігрійте вершки, додайте середньо нарізані креветки, сіль за смаком і дрібно нарізаний базилік. Перемішайте і готуйте на малому вогні 2 хвилини.

Додайте до соусу спагетті, добре перемішайте. Спагеті укладіть в тушку кальмара.

Прикрасьте оливками і червоною ікрою.

паста в кальмарах

Смачного 😉

0 коментарів “Паста в кальмарахНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *