рецепт овочевого рагу з куркою і патисонами

Овочеве рагу з куркою і патисонами

Нам знадобиться:

  • 400 г курячого філе
  • 400 г картоплі
  • 150 г моркви
  • 400 г патисонів
  • 80 г ріпчастої цибулі
  • 100 г селери
  • стручок гіркого перцю
  • 500 мл курячого бульйону
  • корінь петрушки
  • 15 мл оливкової олії
  • лавровий лист, пучок кінзи

Спосіб приготування:

В оливковій олії, протягом 2-3 хв. обсмажуємо дрібно нарізану селеру та гострий перець.

Після цього додаємо цибулю.

Нарізаємо і обсмажуємо куряче філе. Готуємо на середньому вогні протягом 5 хвилин, помішуючи.

Моркву ріжемо кубиками і злегка обсмажуємо.

Кладемо крупно нарізану картоплю та патисони.

Наливаємо курячий бульйон, додаємо 2-3 лаврових листки і корінь петрушки. Щільно закриваємо, доводимо до кипіння на сильному вогні.

Готуємо рагу на невеликому вогні 45 хвилин, іноді помішуючи, щоб продукти не пригоріли. Готові овочі повинні добре розваритися, а соус, в якому вони тушкувалися, стати густим.
За 5 хвилин до готовності овочевого рагу з куркою і патисонами додаємо зелень кінзи.

Овочеве рагу з куркою і патисонами готове!

Овочеве рагу з куркою і патисонами

Смачного 😉

0 коментарів “Овочеве рагу з куркою і патисонамиНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *