Лосось з апельсиновим соусом

Лосось з апельсиновим соусом

Нам знадобиться:

  • філе лосося – 150 г
  • апельсин – 1 шт
  • винний оцет – 50 г
  • цукор – 40 г
  • оливкова олія
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Приготувати апельсиновий соус. Апельсин почистити, нарізати шкірки.

Викласти шкірки апельсина в каструлю, засипати цукром.

Додати оцет і поставити на плиту.

Варити, допоки шкірки не стануть м’якими.

Зняти з плити, збити блендером і перетерти через крупне сито. Охолодити.

Філе лосося збризнути оливковою олією, посолити і поперчити. Обсмажити на грилі, а потім відправити у розігріту до 180 градусів духовку і довести до готовності (7-9 хв).

Готову рибу подавати з охолоджений апельсиновим соусом.

Лосось з апельсиновим соусом

Смачного 😉

0 коментарів “Лосось з апельсиновим соусомНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *