Курячі "бомбочки"

Курячі “бомбочки”

Нам знадобиться:

  • 500 г курячого філе
  • 300 г будь-яких грибів (у нас шампіньйони)
  • 70 г сиру
  • 3 ст. ложки вершків
  • 1 цибулина
  • сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

Гриби порізати кубиками.

гриби

Обсмажити на олії з подрібненою цибулею, в кінці посолити і поперчити. До грибів додати натертий сир і вершки, перемішати.

обсмажуємо

Куряче філе відбити, посолити, поперчити.

філе

У центр покласти грибний фарш.

кладемо фарш

Загорнути, надавши форму «бомбочки», при необхідності заколоти зубочистками.

готова бомбочка

Загорнути у фольгу (фольгу попередньо змастити олією).

загорнути у фольгу

Запікати в духовці при температурі 200 °С 30 хвилин, після чого зняти фольгу і дати підрум’янитися «бомбочкам» ще 5-10 хвилин.

Курячі "бомбочки"

Смачного 😉

0 коментарів “Курячі “бомбочки”Написати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *