рецепт котлети по київськи

Котлети по-київськи

Нам знадобиться:

  • куряче філе – 2 шт.
  • яйце – 2 шт.
  • вершкове масло – 100 г
  • кріп – 1 пуч.
  • сухарі панірувальні – 4 ст. л.
  • сіль, перець – за смаком
  • олія – для смаження

Спосіб приготування:

У мисці змішуємо розм’якшене вершкове масло з дрібно нарізаним кропом.

Отриману масу загортаємо в харчову плівку і заморожуємо.

Накриваємо філе харчовою плівкою і відбиваємо, щоб воно стало плоским, але не рваним. Курку солимо, перчимо, викладаємо заморожене вершкове масло.

Акуратно загортаємо філе. Ховаємо кінчики з боків всередину.

У невеликій каструлі або фритюрниці розігріваємо велика кількість олії. В мисці збиваємо яйця із сіллю і опускаємо котлети.

Після цього котлети обвалюємо в панірувальних сухарях.

Обсмажуємо котлету у фритюрі до золотистої скоринки, а потім доводимо до готовності (близько 10 хвилин) в розігрітій до 200 градусів духовці.

Готова котлета по-київськи.

котлети по-київськи

Смачного 😉

0 коментарів “Котлети по-київськиНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *