рецепт каннеллоні, фаршированих лососем

Каннеллоні, фаршировані лососем

Нам знадобиться:

  • 20 шт. каннеллоні
  • 350 г моцарелли

Для начинки:

  • 500 г філе лосося без шкіри
  • 480 г 24% сметани
  • 1 пучок кропу
  • 2 ст.л. крижаної води
  • сіль
  • білий мелений перець

Для томатного соусу:

  • 4 середніх помідори (разом вагою 520 г)
  • 1 велика головка цибулі (вага 120 г)
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • 1 ст.л. подрібненого кропу
  • сіль
  • білий мелений перець

Для соусу бешамель:

  • 750 мл молока
  • 40 г вершкового масла
  • 3 ст.л. борошна
  • 2 ч.л. соку лимона
  • 1/4 ч.л. мускатного горіха
  • сіль
  • білий мелений перець

Крім того:

  • кулінарний мішок
  • форма для запікання 30 х 22 х 6 см.

Спосіб приготування:

Томати і кріп вимийте, цибулю очистіть. Кріп подрібніть. Томати і цибулю наріжте невеликими кубиками.

Філе лосося подрібніть блендером або пропустіть 2 рази через м’ясорубку.

Додайте до лосося сметану, кріп і влийте 2 столові ложки крижаної води. Приправте суміш перцем і сіллю.

Розігрійте на сковороді оливкову олію і тушкуйте на ньому томати і цибулю 5 хвилин.

Зніміть томатний соус з вогню, додайте кріп, сіль і перець.

Для соусу бешамель розтопіть в сотейнику вершкове масло, всипте борошно і злегка спасеруйте.

Влийте молоко, ретельно розмішайте суміш, доведіть до кипіння і проваріть 5 хвилин (соус слід безперервно помішувати).

Зніміть соус з вогню, приправте мускатним горіхом, соком лимона, сіллю і перцем.

Моцарелу наріжте тонкими скибочками.

Форму для запікання змастіть соусом бешамель (товщина шару 1,5-2 мм).

Фарш перекладіть в кулінарний мішок або в харчовий пакет. Відріжте ножицями куточок пакета.

Поставте каннеллоні на робочу поверхню.

Наповніть каннеллоні фаршем одну за одною.

Щільно укладіть начинені макарони в змащену соусом форму.

Залийте соусом бешамель.

Викладіть моцарелу.

По сиру розподіліть томатний соус.

Розігрійте духовку до температури 190-200 С. Запікайте каннеллоні 40-45 хвилин.

Каннеллоні, фаршировані лососем

Смачного 😉

0 коментарів “Каннеллоні, фаршировані лососемНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *