голубці з м'ясом

Голубці

Нам знадобиться:

  • капуста – 1 головка
  • свинина – 250 г
  • яловичина – 250 г
  • цибуля – 2 шт.
  • рис – 150 г
  • сметана – 4 ст. л.
  • томатна паста – 2 ст. л.
  • борошно – 1 ст. л.
  • зелень – за смаком
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Підготувати м’ясо. Помити і порізати його на шматочки.

Пропустити через м’ясорубку.

Рис відварити в підсоленій воді.

Лук обсмажити до золотистого кольору.

З’єднати з фаршем цибулю та рис. Додати нарізану зелень і сіль з перцем. Замісити фарш.

Капусту ошпарити і відділити листочки. Стебло акуратно відрізати до товщини листка.

Охолоджений листок розправити. Покласти невелику кількість фаршу на лист і загорнути.

Обсмажити з двох сторін.

Викласти голубці на форму з фольгою.

Приготувати соус: прогріти на сковорідці сметану з томатною пастою і склянкою води, додати борошно. Перемішати до однорідності.

Залити голубці соусом і поставити в духовку на 35 хвилин при температурі 180 градусів.

Голубці готові!

Смачного 😉

0 коментарів “ГолубціНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *