Фарширована щука

Нам знадобиться:

  • щука (свіжа) – приблизно 1,5 кг
  • фарш свинний (жирний) – 400 г
  • булка біла черства – 3 шматочки
  • вершки жирні – 100 мл
  • яйця – 2 шт.
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • сіль, перець – за смаком
  • біле вино – 150 мл
  • прянощі – за смаком

Спосіб приготування:

Приготувати начинку. Цибулю порізати кубиками, моркву потерти на тертці і посмажитивсе на олії. Булку залити молоком. Після цього добре її віджати. В блендер кладемо фарш, булку, вершки, яйця, підсмажену цибулю з морквою.

Солимо, перчимо і збиваємо.

Рибу зачищаємо і виймаємо хребет. Солимо, перчимо.

Кладемо начинку.

Після цього скріплюємо краї зубочистками.

Покласти рибу на фольгу, полити вином і посипати спеціями. Загорнути рибу в фольгу і поставити в духовку. Запікати при 180 градусах приблизно 35 хвилин (залежно від розміру риби).

Витягнути рибу з фольги.

Нарізати на порційні шматочки і декорувати за бажанням.

рецепт фаршированої щуки

Смачного 😉

0 коментарів до “Фарширована щукаДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *