Домашні пельмені

Нам знадобиться:

  • борошно пшеничне – 550 г
  • яйце – 1 шт.
  • свинина (шия) – 300 г
  • цибуля – 1 шт.
  • яловичина -330 г
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Борошно змішайте з сіллю, просійте, зробіть ямку. У неї додайте яйце, влийте 300 мл води і замісіть тісто. Готове тісто загорніть в плівку і залиште на 30 хвилин.

М’ясо наріжте невеликими шматочками, очистіть від жил і зріжте зайвий жир. У блендері подрібніть м’ясо до стану фаршу. Так само подрібніть цибулю. Змішайте фарш з цибулею, додайте трохи води або бульйону, сіль, перець і добре перемішайте.

Тісто тонко розкачайте і за допомогою склянки виріжте кола діаметром 7-8 см. На середину кожного кружка покладіть по чайній ложці фаршу. Складіть кружечок навпіл і щільно зліпіть краї. Краї півкола з’єднайте між собою, щоб вийшла потрібна форма. Далі можна пельмені заморозити або варити декілька хвилин в киплячій воді до готовності.

домашні пельмені

Смачного 😉

0 коментарів “Домашні пельменіНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *