Банош на молоці

Банош на молоці

Нам знадобиться:

  • молоко – 600 мл
  • крупа кукурудзяна – 200 г
  • бринза – 100 г
  • бекон – 100 г
  • цибуля – 2 шт.
  • гриби – 300 г
  • олія – 1 ст.л.
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

У кипляче молоко (краще взяти молоко з високим відсотком жирності) всипати тонкою цівкою кукурудзяну крупу, додати дрібку солі і, постійно помішуючи, довести кашу до загустіння, зменшити вогонь до мінімуму і варити хвилин 20-25.

Тим часом на сковороді обсмажити дрібно нарізаний бекон.

Окремо на олії обсмажити до готовності цибулю, нарізану півкільцями, і печериці, нарізані пластинами. Приправити до смаку.

Подавати банош можна звичайним способом: викласти кашу на тарілку, поруч – бринзу, гриби з цибулею і бекон. А можна скористатися кулінарним кільцем і подати кашу оригінально. Викласти в кільце кашу, зверху – кубики сиру.

Наступний шар – обсмажений бекон.

І останній – обсмажені з цибулею гриби.

Акуратно зняти кільце. Прикрасити зеленню і подавати зі сметаною.

Банош на молоці

Смачного 😉

0 коментарів “Банош на молоціНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *