Ягідне морозиво

Ягідне морозиво

Нам знадобиться:

  • яєчний білок – 3 шт.
  • вершки 35% – 200 мл
  • молоко – 200 мл
  • цукор – 100 г
  • ягоди – 300 г

Спосіб приготування:

Білки збиваємо на максимальній швидкості міксера до утворення стійкої піни.

Потім невеликими порціями вводимо цукор. В результаті повинен вийти якісний, добре збитий білковий крем.

Вершки збиваємо окремо, поки вони не загуснуть.

Не знижуючи швидкості міксера з’єднуємо білкову та вершкову складові.

Потім, знижуємо швидкість міксера до мінімальної і вводимо молоко.

Ягоди, трохи перебиваємо за допомогою блендера і з’єднуємо з отриманою масою.

Відправляємо ягідне морозиво в морозильну камеру на 2 години.

Ягідне морозиво

Смачного 😉

0 коментарів “Ягідне морозивоНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *