супершвидкий шоколадний торт

Супершвидкий шоколадний торт

Нам знадобиться:

Для тіста:

  • яйця – 2 шт.
  • вершкове масло – 60 г
  • олія – 60 мл.
  • молоко – 280 мл.
  • оцет 6% – 1 ст.л.
  • борошно – 250 г
  • сода – 1,5 ч.л.
  • сіль – 1/3 ч.л
  • цукор – 300 г
  • какао – 50 г
  • ванілін – 1 г

Для крему:

  • сметана – 350 г
  • цукрова пудра – 80 г
  • ванілін – 0,5 г

Спосіб приготування:

Для приготування тіста необхідно змішати всі сухі інгредієнти. Після цього додати яйця, масло, олію, молоко.

Змішати все міксером до однорідності. Додати оцет.

Ставимо в розігріту духовку до 170 градусів і випікаємо 50-60 хвилин.

З сметани, цукрової пудри і ваніліну приготуємо крем. Для цього збиваємо сметану з цукром і ваніліном за допомогою міксера доти, поки вона не стане густою. Бісквіту дамо трохи охолонути, розділимо на 3 частини і помастимо кремом.

Прикрашаємо за бажанням. У нас 4 сектори: 2 сектори – це крихти коржа, інші – кокосова стружка.

супершвидкий шоколадний торт

Смачного 😉

0 коментарів “Супершвидкий шоколадний тортНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *