рецепт домашнього кіндер-пінгві

Кіндер пінгві

Нам знадобиться:

  • вівсяні пластівці (швидкого приготування) – 5 ст. л.
  • молоко – 5 ст. л. + 100 мл
  • куряче яйце – 1 шт.
  • цукор – 2 ст. л. + за смаком
  • какао – 3 ст. л.
  • розпушувач – 1/2 ч. л.
  • домашній сир (творог) – 250 г
  • желатин – 10 г
  • ваніль за смаком

Спосіб приготування:

В блендері змішати вівсяні пластівці, 5 ст. л. молока, яйце, 2 ст. л. цукру, какао-порошок і розпушувач.

Збити до однорідності, перелити в форму і відправити в мікрохвильовку на 3 хвилини при потужності 900 Вт.

Бісквіт готовий – можна розрізати його на дві частини або спекти ще один.

Желатин замочити в холодному молоці на 5 хвилин. Сир і цукор збити блендером. Прогріти молоко з желатином до повного розчинення, постійно помішуючи вінчиком. Не дати закипіти! Влити цю суміш тонкою цівкою в сирну суміш і знову збити блендером до повної однорідності.

На дно форми викласти один корж, вилити сирну суміш і закрити другим коржем. Покласти в холодильник мінімум на 3 години, а краще на ніч.

Після застигання для більш естетичного вигляду можна обрізати надлишки суфле.

кіндер пінгві

Смачного 😉

0 коментарів “Кіндер пінгвіНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *