Гранола з гарбузом

Нам знадобиться:

  • гарбузове пюре – 1 скл.
  • оливкова олія – 3 ст. л.
  • цукор – 100 г
  • сіль – дрібка
  • пластівці вівсяні цільнозернові – 250 г.
  • волоські горіхи – 1 скл.
  • насіння гарбуза – 100 г
  • насіння соняшника – 100 г
  • в’ялена журавлина – 100 г
  • ізюм – 100 г
  • інжир в’ялений – 100 г

Спосіб приготування:

Готове гарбузове пюре змішати з цукром, сіллю і оливковою олією. Перемішати до однорідності.

У миску висипати вівсяні пластівці, додати очищене насіння гарбуза і соняшника, горіхи волоські (грубо нарізані), перемішати.

Потім додати гарбузове пюре з цукром і маслом і добре перемішати всю масу.

Форму застелити пергаментом і викласти рівним шаром вівсяну масу. Випікати при 180 градусів протягом 10 хв.

Після цього вийняти форму, перемішати, знову вирівняти і випікати ще 10 хв.

Знову вийняти, додати сухофрукти (інжир порізати на кубики) і ще випікати 10 хвилин.

Готову гранолу повністю остудити. Подавати з молоком, кефіром або йогуртом.

гранола з гарбузом

Смачного 😉

0 коментарів “Гранола з гарбузомНаписати коментар →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *